Inner Banner
مزیت های مشترک فعالیت تولیدی و تجاری در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان

1- نزديكي به مراكز سياسي، اقتصادي و تجاري كشور.
2- استقرارحدود 60 % كل صنايع مهم كشور در شعاع 230 كيلومتري اين منطقه و نزديكي شهرهاي بزرگ صنعتي، توليدي و مصرفي مانند تهران، اصفهان ، اراك ، ساوه ، قم و غيره.
3- اتصال به بزرگراه هاي اصلي كشور (شمال، جنوب، شرق و غرب).
4- دسترسي به راه آهن سراسري و فرودگاه هاي بين المللي.
5- پل ارتباطي بين بنادر مهم خاورميانه و آسياي ميانه با توجه به مركزيت آن در قسمت ايران (جبل علي ، بندرعباس، سلفچگان، بندرانزلي، بندرآستاراخان و بالعكس) به منظور دپوي كالاهاي ترانزيتي، مواد اوليه مورد نياز خطوط توليد و همچنين تمركز توزيع کالا و کانتینر.
6- برخورداري از امتيازات جغرافيايي ويژه كشور و استقرار در چهار راه تجاري ايران با كشورهاي آسياي ميانه و خليج فارس.
7- فراهم بودن امكانات خريد و يا واگذاري زمين به منظور ساخت و ساز و فعاليت هاي صنعتي ، تجاري ، اداري و خدماتي در منطقه.
8- حق مالكيت حقيقي و حقوقي زمين و سازه ها براي کلیه سرمايه گذاران از طریق واگذاری سند مالکیت.
9- وجود نمایندگی استاندارد و آزمایشگاه مجهز همکار جهت تسهیل فعالیت تجار و تولید کنندگان.
10- حق ثبت صددرصد شرکت توسط سرمایه گذاران خارجی.(1)
11- صدور کارت بازرگانی در منطقه پس از هماهنگی با مراجع ذیصلاح.
12- صدور و ترانزيت كالا از منطقه به بازارهاي جهاني.
13- ايجاد تسهيلات گمركي و روان سازي واردات ، صادرات ، توليد ، پردازش ، صادرات مجدد و ترانزيت جهت كالاهاي تجاری، توليدي، ماشين آلات ، مواد اوليه و قطعات مورد نياز خط توليد.
14- به تمام موارد ذکر شده در بخشهای پیشین آنچه که باید اضافه گردد این واقعیت می باشد که منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان از جانب سازمان اسکاپ ( کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسیه) که وابسته به سازمان ملل می باشد بعنوان يك منطقه با اولويت و حائز استاندارهای بین المللی جهت احداث بندر خشک در ایران به ثبت رسیده است.(2)

توضیحات تکمیلی:

(1) جهت اطلاع از قوانین و مقررات ثبت شرکت ها و پذیرش غیر حضوری درخواست ثبت شرکت، به آدرس های اینترنتی (http://sherkat.sssa.ir ) و ( http://irsherkat.ssaa.ir ) مراجعه شود.

(2) با توجه به محدودیت ظرفیت و امکان توسعه بنادر و مشکلات ناشی از تجمع و تراکم کالا، خودروهای سنگین حمل و نقل و مشکلات زیست محیطی، به منظور تسریع جریان تجارت، بنادر خشک احداث می شوند. بندر خشک بعنوان پشتیبان یک بندر ساحلی عمل نموده و در حقیقت پس کرانه بنادر می باشد.بنادر خشک دارای امکانات دپوی کالا، تخلیه و بارگیری و گمرک بوده و یکی از ویژگیهای اساسی آنها امکان حمل و نقل ترکیبی(جاده ای و ریلی) می باشد. این بنادر موجب افزایش راندمان بنادر ساحلی از طریق کاهش ازدحام و تراکم محوطه ای بنادر دریایی می شوند.
Copyright © Salafchegan Economic Special Zone. All Rights Reserved

WebDesign and SEO By ParsianMehr.